Informatie  |  Aanmelden

Aanmeldingsprocedure

Wanneer uw kind ongeveer drie jaar is, gaat u zich oriënteren op een basisschool. Een belangrijk moment voor veel ouders en een keuze die helemaal niet zo makkelijk is. We maken daarom graag tijd vrij voor u en uw kind, zodat jullie een goed afgewogen schoolkeuze kunnen maken.

Via deze website krijgt u een eerste indruk van onze school. Maar om écht meer over onze school te weten te komen, is een bezoek aan onze school natuurlijk het beste.

Wij willen u dan ook graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en rondleiding door onze school. In dit gesprek zal uitleg gegeven worden over de school en het type onderwijs. Ook is het dan mogelijk om de school “in werking” te zien. Natuurlijk mag uw zoon of dochter meekomen naar het kennismakingsgesprek.

U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken met de directeur van de school, Johannes Douma.

Het telefoonnummer van de school is 0511-461791

Door het aanmeldingsformulier in te vullen en in te leveren of op te sturen, kunt u uw kind aanmelden. Dit formulier kunt u op uw beeldscherm invullen in Acrobat Reader, vervolgens opslaan op uw computer en aan ons mailen.

Download hier het aanmeldingsformulier »

U ontvangt binnen twee weken een bevestiging van de aanmelding.

Ongeveer 2 maanden voordat uw kind 4 wordt, neemt een van de leerkrachten van de onderbouw contact met u op over de plaatsing en de “wenmomenten”.

Soms is er meer tijd nodig om te onderzoeken of onze school het passende onderwijsaanbod kan bieden. Conform de wetgeving nemen wij hier dan zes weken de tijd voor met een uitloopmogelijkheid tot 10 weken.

Als blijkt dat wij een passend aanbod kunnen bieden, kan uw zoon/dochter worden ingeschreven. Als uit het onderzoek blijkt dat wij geen passend aanbod voor uw kind kunnen bieden, dan zoeken wij een andere school die dat wel kan bieden en waar het kind ook kan worden geplaatst.